Bumba zitzak

De Bumba zitzak is de populairste kinderzitzak van de sit&joy kids collectie. Dat is niet gek want deze stijlvolle zitzak kan gebruikt worden om te gamen, ontspannen tv te kijken of even tot rust te komen. De Bumba is een kleinere versie van de Dolce en veel gezinnen hebben dan ook de Dolce en de Bumba. Zo kunnen ouders en hun kinderen genieten van dezelfde zitzak die geschikt is voor hun formaat. Naast de Bumba zijn er nog vijf andere kinderzitzakken die ook populair zijn onder ouders en kinderen.

8 verschillende en felle kleuren!

Met 8 verschillende kleuren is er altijd wel een kleur die geschikt is voor de kinderkamer. Omdat de zitzak compact en vrij licht in gewicht is, kan deze makkelijk verplaatst worden of zelfs meegenomen worden bij vakanties en weekendjes weg.

Kinderen zijn gek op de Bumba vanwege het comfort en de felle kleuren. Er is veel aandacht besteed aan het design en de materialen zijn van topkwaliteit waardoor kinderen het beste ervaren op zitzak gebied. Wordt er iets gemorst op de zitzak? Dat is geen probleem. De Bumba is heel makkelijk schoon te maken omdat het is gemaakt van vocht- en vuil afstotende materialen. Even een doekje overheen en de Bumba lijkt weer helemaal nieuw. Wel zo handig aangezien kinderen gemakkelijk iets laten vallen of omstoten.

Overal te plaatsen

De Bumba wordt vaak in de kinderkamer geplaatst, maar ook op zolder, de speelkamer of zelfs in de woonkamer komt de Bumba tot z’n recht. Verder zijn de Bumba’s populair bij kinderopvangen en wachtruimtes waar kinderen komen. Door de opvallende kleuren zijn kinderen geneigd om op z’n minst even op onderzoek uit te gaan. Dit heeft vaak als resultaat dat er gezeten en geklommen wordt. Allemaal prima, want de Bumba kan wel tegen een stootje.

Bestel nu een Bumba en maak je kind blij met deze leuke en veelzijdige zitzak!

Wishlist 0
Continue Shopping