Indoor collectie

Comfy & colorful

Comfortabel
Trendy designs
Kleurrijk

Dolce

Shop direct

Populaire Indoor Zitzakken

Indoor zitzak

De indoor zitzakken van sit&joy geven je woning kleur! Zit, lig en relax op een trendy zitzak met diverse hippe en frisse kleuren. Dankzij de hoogwaardige materialen die wij gebruiken, ben jij gegarandeerd van het beste comfort.

[read more=”Lees meer” less=”Inklappen”]

Variatie aan modellen
Onze zitzakken hebben diverse modellen en maten zodat er altijd wel een zitzak naar jouw wens te vinden is. Van een kleine poefzitzak tot aan een grote zitzak waar je met z’n tweeën op kunt zitten of liggen. Plof in een zitzak en het vormt zich naar jouw houding.

Kleuren
Breng kleur in je woning! Van intens rood en limoengroen voor een frisse en hippe look tot marineblauw en taupe voor een verfijnde uitstraling. De sit&joy zitzakken staan bekend door de trendy en vrolijke kleuren die gebruikt worden. Onze indoor zitzak collectie omvat maar liefst twaalf kleuren. Zo zit er altijd wel een kleur voor jou bij!

Flexipearl®
De sit&joy zitzakken bevatten Flexipearl®: hoogwaardige geëxpandeerde polystyreen parels, oftewel EPS. Deze parels zijn antistatisch, waardoor ze niet vastplakken aan elkaar, maar juist bewegen in de zitzak. De parels volgen jouw lichaamscontouren voor hét ultieme comfort.

Inspiratie
Onze indoor zitzakken worden voor allerlei situaties gebruikt. Van het creëren van een relaxhoekje tot het opfleuren van een kinderkamer, het kan allemaal met een sit&joy zitzak. Ook voor kinderdagverblijven, bibliotheken en wachtruimtes is een indoor zitzak ideaal! Laat je inspireren door onze indoor collectie en maak jezelf en anderen blij met een zitzak van sit&joy.

[/read]

Wishlist 0
Continue Shopping