Zitzak kind Rondo rood

Kids collectie

For juniors

Oersterk materiaal
Water- en vuilafstotend
Trendy designs en kleuren

Rondo

Shop direct

Populaire Kids Zitzakken

Zitzak kind

Onze sit&joy zitzakken zijn gemaakt van sterk polyester en zijn hiermee oersterk. Dankzij onze speciale beschermlaag zijn de zitzakken spatwaterdicht en stofvrij. Hierdoor kunnen de kleintjes zorgeloos genieten. De vrolijke kleuren zorgen ervoor dat kinderen zich helemaal thuis voelen op een zitzak!

[read more=”Lees meer” less=”Inklappen”]

Iconische mini klassiekers
De iconische modellen zijn er ook speciaal voor de kleintjes. Zoals de kleine kussen Tutti of de mini Bumba. De kleintjes kunnen heerlijk zitten of liggen en spelen of chillen. Kinderen vinden het geweldig als ze dezelfde zitzak als hun ouders hebben, maar dan de kids versie. Ga daarom samen voor een zitzak van sit&joy en maak deel uit van de sit&joy family!

Kleur voor de kids
De kids collectie is verkrijgbaar in twaalf gave kleuren van aqua blauw en limoengroen voor een kleurrijke knipoog en marine navy en intens zwart voor een stoere look. Kids zijn gek op de kleurrijke zitzakken van sit&joy. Combineer hoe jij het wilt!

Flexipearl®
De sit&joy zitzakken bevatten Flexipearl®: hoogwaardige geëxpandeerde polystyreen parels, oftwel EPS. Deze parels zijn antistatisch, waardoor ze niet vastplakken aan elkaar, maar juist bewegen in de zitzak. Hierdoor volgen de parels de lichaamscontouren voor hét ultieme comfort. 

Inspiratie
Laat je inspireren door onze kids collectie en maak je kind of kinderen blij met onze vrolijke zitzakken die tegen een stootje kunnen. Daarnaast zijn de zitzakken gemakkelijk schoon te maken en zijn erg comfortabel. Dus dé ideale combi als het om kinderen gaat. Kies daarom voor de zitzak die het beste bij jouw kind past en geef de kinderkamer meer kleur en vrolijkheid!

[/read]

Wishlist 0
Continue Shopping