Zitzak outdoor collectie

Outdoor collectie

Take it outside

Zitzak buiten
Oersterk materiaal
Water- en vuilafstotend
Trendy designs en kleuren

Bora Bora

Shop direct

Populaire Buiten Zitzakken

Zitzak buiten

De buiten zitzak is ideaal voor in de tuin of om bijvoorbeeld mee te nemen naar een park. Je hebt genoeg keuze om te variëren. Kies jouw ideale zitzak en steel de show!

[read more=”Lees meer” less=”Inklappen”]

Trotseert het weer
Al komt de regen met bakken uit de hemel of schijnt de zon net zo fel als in de Sahara, de sit&joy outdoor collectie kan dit allemaal doorstaan. De outdoor zitzakken zijn gemaakt van sterk dubbel geweven polyester, zijn waterafstotend en kleurvast. Dus over het weer hoef jij je absoluut geen zorgen te maken als je de zitzak buiten gebruikt.

Mix ‘n match!
Liggen of zitten? Kleine of grote zitzak? Alleen of samen op een zitzak? Stel je ultieme lounge area samen en combineer eindeloos met onze outdoor producten. De outdoor collectie omvat zes modellen in vier kleuren. Deze kleuren zijn ideaal voor het buiten gebruiken van je zitzak.

Flexipearl® techniek
De sit&joy zitzakken bevatten Flexipearl®: hoogwaardige geëxpandeerde polystyreen parels, oftewel EPS. Deze parels zijn antistatisch, waardoor ze niet vastplakken aan elkaar, maar juist bewegen in de zitzak. De parels volgen jouw lichaamscontouren voor hét ultieme comfort. Neem je zitzak mee naar buiten en geniet optimaal!

Inspiratie
Onze klanten geven aan hun outdoor zitzak vaak mee te nemen naar een park, het strand of naar vrienden en familie. Ook wordt de zitzak veel gebruikt in de tuin. Vooral wanneer het mooi weer is dan is de zitzak een gewild item om mee te nemen!

[/read]

Wishlist 0
Continue Shopping