Een selectie van de meestgestelde vragen

Bezorging

Wat zijn de verzendkosten?

Wij bezorgen al onze producten GRATIS naar Nederland en België.

Let wel op: indien je een product wilt ruilen, betaal je wel verzendkosten voor het vervangend product.

Wat zijn jullie levertijden?

De levertijd voor Nederland en België is 3-5 werkdagen. Voor meer informatie over het proces, bekijk onze algemene voorwaarden.

***De tijden die op de website worden getoond zijn gemiddelde tijden. Door de wereldwijde pandemie en de toegenomen druk op nationale en internationale zendingen kunnen er vertragingen optreden.

Hoe ziet het bezorgproces er uit?

Op het moment dat jouw bestelling in onze fabriek klaar is voor verzending, krijg jij van ons een bevestigingsmail.

POSTNL biedt je bestelling twee keer op het afleveradres aan. Bij ontvangst wordt er getekend voor ontvangst. Indien POSTNL je bestelling twee keer niet heeft kunnen leveren, dan wordt het product naar een servicepoint bij jou in de buurt gebracht. Je kunt je bestelling vervolgens daar ophalen.

In welke landen bezorgen jullie?

Wij bezorgen op dit moment in Nederland en België.

Bezorgen jullie ook in het weekend?

Ja, wij bezorgen ook in het weekend. Let wel op: voor een levering op zondag betaal je toeslag. Leveren op zaterdag is gratis.

Krijg ik een track&trace nummer?

Zodra je een bevestiging hebt ontvangen, krijg je een track&trace waarmee je de bestelling kunt volgen.

Kan ik mijn bestelling op een ander adres laten bezorgen?

Op het moment dat wij het door jou opgegeven leveradres bevestigen, kan je bestelling alleen op dat adres geleverd worden.

Wat zijn de bezorgtijden?

POSTNL levert tussen 08.00 en 18.00 uur. 

Kan ik een exact bezorgtijd afspreken?

Helaas kun je bij het afrekenen geen specifieke datum en tijd kiezen voor bezorging.

Kan ik mijn bestelling ook ophalen?

Ja, wij zijn gevestigd in Eindhoven en geopend op maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur. Maak altijd eerst een afspraak voordat je langs komt om iets op te halen, of om producten te bezichtigen in onze showroom. 

Betaling

Op welke manieren kan ik betalen bij sit&joy?

Bij ons kan je snel en gemakkelijk betalen met de volgende betaalmethodes:

iDEAL
Het is mogelijk om met iDEAL te betalen. Je kan je aankoop direct via je eigen bank regelen. Je rekent snel en vertrouwd af in de omgeving van de website van de bank.
Telebankier je? Dan is het mogelijk om direct gebruik te maken van iDEAL. Aanmelden is dus niet nodig.

Creditcard
Je kunt betalen met een creditcard, waarvan de transactie plaatsvindt binnen een veilige omgeving. Wij accepteren MasterCard, Visa en Maestro.

Bancontact/Mister Cash
Bancontact/Mister Cash is een betaaloptie dat in België gebruikt wordt. Je rekent snel af via een online banktransactie dat een veilige verbinding heeft.

Sofort
Betalen met Sofort? Dat kan. Sofort wordt voornamelijk gebruikt in België, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Met Sofort voltooi je een aankoop via een veilige verbinding.

PayPal
Je kan in onze webshop betalen via PayPal. Log in op PayPal om verdere stappen uit te voeren.

Afterpay
Betaal na ontvangst van je bestelling, alleen voor de artikelen die je houdt. Betalen doe je natuurlijk achteraf!

Retournering

Is het mogelijk om mijn bestelling te annuleren?

Helaas is dit niet nog mogelijk. Wij werken aan een oplossing om dit in de toekomst mogelijk te maken. Wel kan je het product uiteraard retourneren na ontvangst.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Je hebt het recht om binnen een termijn van 30 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het retourformulier voor herroeping (PDF), maar bent hiertoe niet verplicht.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om jouw mededeling betreffende jouw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping. Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van jouw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug.

Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen er voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of jij hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor jouw rekening.

Ons retouradres

Mispelhoefstraat 21
5651 GK Eindhoven

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. 

Let wel op: je krijgt alleen het volledige aankoopbedrag terug indien het product in originele en onbeschadigde staat is. De verpakking mag geopend zijn, maar het product moet zoveel mogelijk in de originele staat verkeren.

Via ons retourportaal kun je gratis een retourlabel uitprinten. Hiervoor kun je een gewone A4 printer gebruiken. Klik hiervoor op https://sitandjoy.shipping-portal.com/rp/.

Voor klanten in België geldt helaas geen gratis retourneren.

Kan ik mijn bestelling ruilen?

Ja, het is mogelijk om te ruilen.

Wil je het product omruilen voor iets anders? Mail ons en geef aan tegen welk product en kleur je het wilt ruilen. Zodra wij jouw mail hebben ontvangen, sturen wij jou het vervangend product toe.

SIT&JOY
Mispelhoefstraat 21
5651GK Eindhoven
Nederland

Kan ik gebruik maken van een ophaaldienst?

Om gebruik te kunnen maken van een ophaaldienst, vragen wij je om dit eerst door te geven via info@sitandjoy.nl

Daarna plannen wij bij PostNL een pickup voor het ophalen van het pakket.

Zijn er kosten voor het retourneren?

Als je een product terug stuurt, hoef je geen retourneringkosten te betalen. Let wel op: indien je een product wilt ruilen, betaal je wel verzendkosten voor het vervangend product. 

Wanneer krijg ik mijn aankoopbedrag terug?

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van jouw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of jij hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt

Garantie

Heb ik garantie op mijn bestelde product(en)?

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Vanaf je aankoop heb je één jaar fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie

Wat is uitgesloten van garantie?

Je hebt geen garantie op slijtage door gebruik.

Producten

Wat voor vulling hebben de zitzakken?

Wij hebben al onze zitzakken gevuld met FlexiPearl. Dit zijn EPS-korreltjes (polystyreen), die wij speciaal hebben ontwikkeld voor onze zitzakken. FlexiPearl is tot in tegenstelling tot veelal andere vullingen, niet gerecycled.

Kan ik FlexiPearl kopen?

Jazeker. Bestel de Flexipearl in onze webshop.

Wat zijn de afmetingen van de dozen?

Wij maken gebruik van verschillende dozenformaten. De afmetingen variëren per product.

Gebruik & schoonmaak

Kan mijn sit&joy product in de wasmachine?

Nee, dat kan niet. Je kan het beste de zitzak met een vochtig doekje schoonmaken.

Kan de binnenhoes ook in de wasmachine?

Nee, dat kan niet omdat dan de FlexiPearl overal verspreid wordt. Het is wel mogelijk om met een vochtig doekje vlekken te verwijderen.

Wanneer moet ik de FlexiPearl vervangen?

Dat hangt af met hoe vaak je de zitzak gebruikt. Bij gemiddeld gebruik is dit ongeveer acht maanden. Maar dit hangt natuurlijk ook van jouw voorkeur af. Sommigen vinden het zelfs fijner dat de zitzak minder vulling heeft en halen zelfs wat FlexiPearl uit de zitzak.

Is mijn sit&joy ook buiten te gebruiken?

Ja, al onze zitzakken zijn prima buiten te gebruiken. Wij hebben zelfs een speciale outdoor lijn.

Zijn de sit&joy zitzakken ook geschikt voor huisdieren?

Ja, wij hebben hiervoor een speciale pets lijn.

Wishlist 0
Continue Shopping