Het sit&joy team wilde graag iets doen voor mensen die zich hard inzetten tijdens deze Covid-19 crisis. Zo heeft het team al gezorgd voor donaties aan kinderopvangen. Er zijn al tientallen kinderen blij gemaakt met kleurrijke zitzakken. Maar ook het zorgpersoneel verdient uiteraard een donatie in deze tijden. Momenteel wordt er veel gedoneerd dus was het de vraag of het zorgpersoneel wel zat te wachten op zitzakken.

Nadat ons team via de website van het ziekenhuis een ‘donatie aanvraag’ deed werd er al gauw gebeld door iemand van het ziekenhuis. Het personeel was erg enthousiast geraakt en wilde heel graag de zitzakken hebben. Het liefst in het aquablauw, want dat past bij de huisstijlkleuren van het ziekenhuis. Gelukkig kan dat bij sit&joy aangezien we 12 verschillende kleuren hebben. 

Ons team werd erg enthousiast en ging direct aan de slag. Op 23 april 2020 heeft het sit&joy team een aantal zitzakken gedoneerd aan het ziekenhuispersoneel van het Catharina ziekenhuis in Eindhoven. Het zorgpersoneel was zichtbaar blij. Ook de kinderafdeling zal blij gemaakt worden met deze zitzakken. Wij wensen het personeel en de kinderen veel gezondheid en zitplezier toe. Hopelijk raken anderen ook geïnspireerd om mensen/bedrijven en instellingen te steunen in deze moeilijke tijden. Alleen samen komen we er doorheen.

donatie zitzakken sit&joy catharina
Het Catharina ziekenhuis in Eindhoven

 

Kinderopvang Nummereen
Kinderopvang Nummereen

Wishlist 0
Continue Shopping