Bijna zomervakantie!

Bijna zomervakantie! De laatste weken nog even de laatste loodjes leggen en dan genieten van de vrije tijd. Zitzakken bieden uiteraard ontspanning, maar sommige zitzakken binnen het assortiment van sit&joy zijn ook nog eens erg mobiel. Je kunt ze gemakkelijk meenemen naar het strand, die ene leuke vijver of in de auto naar een zuidelijke Europese bestemming.

Neem je zitzak mee

Jolanda (34) zegt: “Ik heb lang getwijfeld over de uiteindelijke definitieve vakantiebestemming deze zomer. Frankrijk, Spanje en Italië staan op mijn lijstje. Mijn man wil liever naar de Alpen. Dus de kans is groot dat we het beiden doen. We rijden dan via Luxemburg naar Zwitserland en bivakkeren voor een paar dagen in de Alpen. Vervolgens rijden we dan door naar de Italiaanse bloemenrivièra. De kids kregen vorige week voor hun verjaardag een zitzak en die willen ze ook meenemen. Onze eerste gedacht was ‘dat neemt te veel ruimte in beslag’. We hebben het gemeten en het kan prima! Oké, wij hebben twee kinderen en achter in de auto is er dan een derde stoel vrij waar we de zitzakken kwijt kunnen. Ik kan me voorstellen dat wanneer je een groter kroos hebt, dat het dan wat lastiger wordt. 

Rustiger in een zitzak

Mijn man en ik zagen gelijk het voordeel van het meenemen van de zitzakken op vakantie. Wanneer onze kids namelijk eenmaal in de zitzakken belanden worden ze spontaan een stuk rustiger. Dan nestelen ze zichzelf helemaal in hun zitzak. Dan pakken ze er een tijdschrift of hun spelcomputer bij. Ze lopen of rennen de camping niet af en gaan elkaar ook niet gek lopen maken. Dat is ideaal. Voor ons als drukke ouders is het dan heel fijn om na een lange vermoeiende autorit richting de Alpen geen drukke kinderen om ons heen te hebben. Ik denk dat iedere ouder zich in deze situatie wel herkent, haha!”

Op de kids collectie pagina vind je verschillende kleurrijke comfortabele zitzakken voor jouw zoon of dochter. De kinderzitzakken verschillen allemaal per maat en kleur, dus er is genoeg keuze! Jolanda: “Voor onze tweeling hebben we voor hun verjaardag de Primo Aquablauw en Limoen als cadeau gegeven. Ze zitten er elke dag in wanneer ze uit school komen!”. Geïnteresseerd in ons gehele assortiment? Neem dan gelijk even een kijkje!

Wishlist 0
Continue Shopping