Flexipearl zitzak vulling van sit&joy

Door de Flexipearl zitzak vulling van sit&joy kan je heerlijk tot ontspanning komen. Een zitzak zit vol met miljoenen korrels liefde. Na een lange werkdag onbezorgd tot rust komen in een prettige houding, zonder je druk te hoeven maken over de juiste goede houding van je rug.

Anno 2018 is een zitzak het meubelstuk dat onmisbaar is in ieder huis. De zitzak van Sit & Joy streeft naar ultiem comfort voor iedereen. Om dit mogelijk te maken hebben wij een speciale techniek op de markt gebracht. Door enkel gebruik te maken van de meest hoogwaardige producten streven wij naar dit comfort. De zitzak wordt gevuld met onze eigen geproduceerde Flexipearl. Waar een normale zitzak al gauw haar sterkte en vorm begint te missen door ouderdom en slijtage, gaat Flexipearl langer mee! Flexipearl is de naam die wij aan onze korrels geven en die vervolgens de zitzak ingespoten wordt. Wanneer je 3 maanden niet thuis bent zorgt Flexipearl ervoor dat de zitzak deze drie maanden exact in dezelfde vorm blijft, zonder ook maar enige verschuiving. Dit betekent dus dat onze korrels extreem sterk zijn en dat jij altijd heerlijk stevig genesteld bent in een van onze sit&Joy zitzakken.

Parels bijvullen

Gebruik je de zitzak meerdere keren per week, dan kan het zijn dat de zitzak wat zachter aanvoelt na een tijd. Normaal gesproken is dit merkbaar na 6 maanden. Mocht dit het geval zijn dan kan je altijd Flexipearl bestellen en de zitzak bijvullen met deze EPS parels. Sommige gebruikers geven de voorkeur aan een wat zachtere zitzak en vullen deze later of helemaal niet bij.

Lees een goed boek, kijk een spannende film, pak een lekker schaaltje met chips, drink een glas fris of een kopje koffie, zet de muziek aan en zwijmel terug aan die ene heerlijke vakantie die je hebt beleefd afgelopen zomer. En vergeet vooral niet te genieten. Enjoy your moment met de zitzak van sit&Joy.

Ben je geïnteresseerd geraakt in onze zitzakken? Neem dan gauw een kijkje in ons aanbod!

Wishlist 0
Continue Shopping