Zitzak voor kinderen

Zitzak voor kinderen. We kennen het allemaal wel. Toen de kinderen nog klein waren, waren racewagens en poppenhuizen nog simpele leuke verjaardagscadeaus waarmee je ze blij kon maken. Maar hoe ouder ze worden, des te lastiger het wordt om een leuk cadeau voor hen te vinden. Maar dat is nu verleden tijd. sit&joy heeft stoere zitzakken voor jouw zoon of dochter. Van blokkenbouwer tot brugklasser, sit&joy biedt de juiste zitzak voor iedere leeftijd.

Kinderen staan niet snel stil over het aanhouden van een juiste lichaamshouding. Hoe vaak moet je tegen je kinderen zeggen dat ze rechtop moeten zitten in hun stoel? En hoe vaak zitten kinderen tijdens het gamen verkeerd in de bank of stoel? Met de zitzak van sit&joy is dit probleem verholpen. De zitzak zorgt ervoor dat het kind altijd in de juiste houding in de zitzak zit. Dus jij hoeft je geen zorgen meer te maken over een juiste houding van je kind. Eenmaal gewend aan een zitzak, wil je kind niks anders meer. Niet voor niets dat veel kinderdagverblijven zweren bij de zitzakken van sit&joy. Vandaar dat ook de ouders van de kinderen vaak dezelfde zitzak waar hun kind op zit bij het kinderdagverblijf bestellen voor thuis.

De Poco zitzak

De Poco zitzak is er speciaal voor de juniors onder ons. Zijn sterke rugleuning en robuuste armen zorgen ervoor dat jouw kind heerlijk kan relaxen! De Poco zitzak is beschikbaar in 8 verschillende kleuren, waaronder oranje, antraciet, lime en aqua. Laat jouw kind zijn favoriete kleur kiezen voor zijn ultieme relax hoek!

Kies een Poco in jouw favoriete kleur!

Naast de Poco is er ook nog de Bumba zitzak. De Bumba zitzak is een echte stoere, maar zeer stijlvolle zitzak. Het unieke peervormige ontwerp zorgt ervoor dat deze zitzak zich helemaal aanpast aan jouw kind.  Combineer met onze 8 verschillende kleuren, waaronder rood, pink, lime en aqua! De Dinga, Primo, Rondo en Tutti maken het lijstje af.

Kies jouw favoriete model in jouw favoriete kleur!

Wishlist 0
Continue Shopping