Zitzakken zijn goed voor de gezondheid

Zitzakken zijn goed voor de gezondheid. Vandaar dat artsen zweren bij zitzakken. De gemiddelde persoon zit 8 uur lang op een stoel. Dat is dus ⅓ van je dag! 8 uur lang in eenzelfde houding is voor geen enkel lichaam goed. Daarom worden zitzakken steeds vaker aangeraden als remedie voor de gesteldheid van je lichaamshouding.

De zitzak van sit&joy zorgt ervoor dat je altijd in een comfortabele en gezonde houding terecht komt. De zitzakken verlagen stress die wordt opgedaan in de loop van de werkdag. Zitten in een zitzak helpt zelfs tegen beginfasen van hoofdpijn en depressie! Je zou skippyballen en andere yoga-gerelateerde middelen kunnen gebruiken om tot ontspanning te komen. Maar de zitzak van sit&joy biedt meer voor minder. Na een lange werkdag even een half uur heerlijk tot rust komen in de zitzak van sit&joy verlaagt je stress namelijk aanzienlijk.

Verschillende modellen zitzakken

Zet een rustgevend nummer op, zet een kop thee en sluit je ogen. De juiste hoeveelheid ontspanning zorgt voor betere prestaties op het werk en je zal jezelf in het dagelijks leven ook een stuk energieker voelen. sit&joy biedt verschillende zitzakken aan voor verschillende soorten doeleinden. Zo is er bijvoorbeeld de Largo: een mega zitzak die ultiem comfort biedt voor degene die zich helemaal willen opslokken door de zitzak. Geniet van ongekende ontspanning en ervaar het gevoel van zweven op wolken. De Largo is beschikbaar in twaalf verschillende kleuren! Wees creatief, combineer de gekste kleuren met elkaar, breng extra sfeer in jouw huiskamer! We hebben zitzakken voor binnen, buiten en kinderen.

Dus naast het feit dat een zitzak trendy is en een hoge funfactor heeft, is het daarnaast ook nog eens erg gezond! Kies direct jouw favoriete zitzak en bestel deze via de sit&joy webshop. Ma-vr voor 16.00 besteld = volgende dag jouw zitzak thuis via PostNL.

 

Wishlist 0
Continue Shopping