Zitzak voor tuin of balkon

We zijn deze lente flink verwend met het mooie weer en de zomer moet nog beginnen! Tijdens het mooie weer kregen we bij sit&joy veel outdoor collection bestellingen te verwerken. Dat is niet gek met alle tuinen en balkons waar een zitzak perfect voor gemaakt is. De Hawaii en de Bali hebben het vooral goed gedaan. De Hawaii antraciet en zand blijken vooral erg populair bij onze klanten. Ook de andere buiten zitzakken doen het dit jaar opvallend goed.

Iets anders dan een tuinset

Onze klanten geven aan de zitzakken voornamelijk in de tuin te gebruiken, maar ook klanten met een balkon kopen steeds vaker een zitzak. Er wordt vaak aangegeven dat men al een tuinset heeft, maar iets leuks erbij zoekt dat ook flexibel is. Een zitzak is natuurlijk makkelijk te verplaatsen en erg handig als je je even wil terugtrekken, of als je gasten hebt. De gekozen kleur hangt vaak samen met de rest van de inrichting. “Ik koop ieder jaar weer iets nieuws voor mijn tuin en ik probeer alles te matchen qua kleur en stijl”, zegt Anne in gesprek met sit&joy.

Geschikt voor buiten

Vanwege het materiaal dat gebruikt wordt, zijn de buiten zitzakken geschikt om buiten gebruikt te worden. Toch wordt het aangeraden om de zitzakken binnen te plaatsen wanneer deze niet gebruikt worden. Zo blijft de stof van een zitzak het langs goed. Staat de zitzak toch een keer buiten met slecht weer? Geen probleem. De outdoor collectie kan dit hebben dus geen zorgen. Genoeg redenen om te kiezen voor een mooie zitzak van de outdoor collectie van sit&joy dus. Ervaar het zelf en maak je tuin of balkon een stuk mooier en geniet in stijl van je outdoor zitzak. Bestel op werkdagen voor 16.00 en ontvang je zitzak de volgende dag in huis!

 

 

 

Wishlist 0
Continue Shopping